nieuws

Kredietpolis bij CVB Bank

Archief

CVB Bank, onderdeel van SNS Reaal, heeft de Kredietpolis geïntroduceerd die bij ziekte, werkloosheid of arbeidsongeschiktheid de termijnbetaling van een doorlopend krediet of persoonlijke lening regelt.

Risicodrager van de Kredietpolis is AON Warranty Group. Bij werkloosheid wordt maximaal een jaar doorbetaald, bij ziekte of arbeidsongeschiktheid tot het moment van beter melden of het einde van de kredietverplichting. De kosten bedragen 7,8% van de maandtermijn bij één verzekerde en 15,6% bij twee verzekerden. Er worden geen eisen gesteld ten aanzien van gezondheid of werkkring.
Verruiming
Daarnaast heeft CVB Bank de kredietmogelijkheden flink verruimd. Het maximaal te lenen bedrag – voor zowel persoonlijke lening als doorlopend krediet – is nu f 100.000; wat neerkomt op een verdubbeling.
Verder is de maximale leentermijn van een bedrag vanaf f 25.000 uitgebreid tot 120 maanden. Ook kan er voortaan variabel afgelost worden. Dit houdt in dat naast de vaste aflossingsmogelijkheid van 2% van de krediet, nu ook op basis van 2% van het opgenomen saldo (dus variabel) afgelost kan worden.

Reageer op dit artikel