nieuws

Kredietbemiddelaars ABN Amro verder als Regio Kredietdesk

Archief

Negen kredietbemiddelingskantoren die eigendom zijn van ABN Amro gaan per 1 januari verder onder de naam Regio Kredietdesk

De kantoren hebben gezamenlijk circa 40.000 klanten. “Reden voor de naamswijziging is enerzijds duidelijkheid scheppen naar de klant; anderzijds kunnen we zo ons marketingbudget beter inzetten”, zegt Jeannette Boersma, hoofd Kredietdesk bij DMC. De tien betrokken kantoren zijn Akkerman (Amersfoort), RegioGeld (Arnhem), Krediet Service Brabant (Breda), Haagse Krediet Centrale (Den Haag), Setiakawan (Dordrecht), Krediet Service Twente (Hengelo), MaasKrediet (Maastricht), Krediet 78 (Nijmegen), Assfibo (Rotterdam) en Krediet Service Utrecht (Utrecht). “We zijn vooral in het zuiden vertegenwoordigd en streven ernaar om ook in de rest van het land nieuwe vestigingen te openen.” Nieuwe klanten moeten onder meer worden getrokken met de al langer bestaande site http://www.kredietdesk.nl.

Reageer op dit artikel