nieuws

Kramer Assurantiën keert terug in Veghel

Archief

Kramer Assurantiën is terug in Veghel. De eigenaren Paul en Marie Hélène Kramer openen op 1 oktober een nieuw assurantiekantoor in het pand Villa Dorshout in Veghel.

Kramer vertrok in 2005 uit Veghel waar hij de directie voerde van Verbossen Assurantiën. Hieraan lag een conflict met zijn toenmalige compagnon Theo Verbossen ten grondslag. Die vond dat Kramer uit concurrentie-overwegingen geen nieuw kantoor mocht starten in Veghel.
Via een kort geding bij de Raad van Arbitrage in Rotterdam haalde Kramer echter eind vorig jaar zijn gelijk, waardoor de weg naar een nieuwe vestiging in Veghel weer open lag (zie ook AM nr 23, 2006). Kramer Assurantiën was het afgelopen jaar actief in Eindhoven, maar deze vestiging wordt gesloten.
Campina en Mars
“Wij wilden graag terug naar Veghel, omdat daar veel grote bedrijven gevestigd zijn zoals Campina, Mars, Sligro en Jumbo die op hun beurt ook weer bedrijven aantrekken”, zegt directeur Paul Kramer. Hij ziet hierin een potentiële markt, omdat zijn bedrijf vooral gericht is op het zakelijke segment. Kramer Assurantiën heeft vijfhonderd relaties waarvan 90% zakelijk is en de polisdichtheid ligt op vijf per relatie.
De terugkeer had nogal wat voeten in de aarde, omdat Kramer zijn zinnen had gezet op het klassieke pand op de foto dat aan een toegangsweg komt te liggen, en de onderhandelingen acht maanden in beslag namen. Overigens is ook Verbossen onder de naam Verbossen Assurantiën en Risicobeheer nog steeds actief in Veghel.

Reageer op dit artikel