nieuws

Kostprijs bij verzekeraars

Archief

Euroforum organiseert in samenwerking met Moret Ernst & Young het congres ‘Kostprijs bij verzekeraars’ om meer inzicht te krijgen in de kostprijs van producten. Het congres wordt gehouden in het Holiday Inn te Amsterdam en vangt aan om 9.30 uur. Kosten f 995. Aanmelden tel: 040-297.49.84

Werkgeversaansprakelijkheid voor bedrijfsongeval en beroepsziekte
Het Nederlands Studie Centrum organiseert een congres over de gevolgen van de wettelijke veranderingen in de werkgeversaansprakelijkheid voor bedrijfsongeval en beroepsziekte. Het congres vindt plaats in het World Trade Center aan het Beursplein te Rotterdam. De kosten bedragen f 995 (ex BTW). Voor meer informatie en aanmelding: 010-434.99.66.
Scor Forum over financiële risico’s van ondernemingen
Verzekeraars, herverzekeraars, risk managers, makelaars en ondernemers zullen tijdens het Scor Forum in Parijs van gedachten wisselen over het de vraag: zijn de financiële risico’s van ondernemingen voldoende afgedekt? Voor informatie en reservering: Scor Nederland, Helma Otto, tel. 020-575.31.25.
Co-assurantie, verzekeren op de beurs
De SVV houdt een studiedag over co-assurantie en verzekeren op de beurs. Inleiders zijn O. Bekouw (VNAB), mr. H. van Haaps (Schlencker Assuradeuren), mr. J.G.C. Kamphuisen (Houthoff Advocaten) en mr. P.L. Soeteman (Mees & zoonen). De studiedag wordt gehouden in congrescentrum ‘De Leeuwenhorst’ in Noordwijkerhout, de kosten bedragen f 595. Meer informatie en aanmelding bij M. van der Linden, tel. 030-265.11.53.
Naar een succesvol datawarehouse voor banken en verzekeraars
Het Nederlands Studie Centrum organiseert een congres en workshop over datawarehousing. Tijdens het congres wordt aan de hand van een stappenplan uitgelegd hoe een datawarehouse gerealiseerd kan worden. Dagvoorzitters zijn prof. dr. A.A.A. Kuijlen en ir. Th. van Putten. Het congres wordt gehouden in het Hilton Hotel te Rotterdam. Kosten voor congres & workshop f 1.995. Meer informatie: 010-434.99.66.
Wabb-bijeenkomst regio Amsterdam
De NBvA, NVA en het Verbond van Verzekeraars hebben het initiatief genomen om via gecombineerde regionale assurantie-studieclubs informatie te geven over de kabinetsvoorstellen van de Wabb. De bijeenkomst voor de regio Amsterdam wordt gehouden op de Amsterdamse Assurantiebeurs, Strawinskylaan 10. Aanvang: 19.30 uur. Voor meer informatie: tel. 033-258.04.60 (D&O).
Acquisitie en verkoop voor zakelijke dienstverleners
Tijdens de cursus ‘Acquisitie en verkoop’ wordt aangegeven dat acquisitie meer is dan alleen verkopen. Ingegaan wordt op de randvoorwaarden waaraan het acquisitieproces dient te voldoen. De kosten bedragen f 475, meer informatie en aanmelding bij Kamer van Koophandel Rotterdam, tel. 010-405.77.90. De cursus wordt gehouden in de Kamer van Koophandel, Beurs World Trade Center, Beursplein 37 te Rotterdam.
Lezing over employee-benefits bij Veluwse AC
‘Employee-Benefits, wij kunnen er niet omheen!’ Onder deze titel houdt M.J.L. Kerkhof (De Amersfoortse) een lezing bij de Veluwse Assurantie Club. De lezing begint om 17.30 uur in Restaurant Bosgoed, Zwarte Kolkstraat 102-104, De Wilp-Achterhoek. De zaal is open vanaf 17.00 uur.
Wabb-bijeenkomst regio Zuid-West
De Wabb-bijeenkomst van NBvA, NVA en het Verbond van Verzekeraars voor de regio Zuid-West wordt gehouden in Motel De Wouwse Tol, Heerle. Aanvang: 20.00 uur. Voor meer informatie: tel. 033-258.04.60 (D&O).

Reageer op dit artikel