nieuws

Kortingskaart van Royal voor klant tussenpersoon

Archief

Royal heeft voor tussenpersonen twee middelen ter beschikking gesteld in de strijd om de gunst van de klant.

Meest opvallend is de Moment Voordeelpas. Deze kaart – voorzien van naam en logo van de tussenpersoon – geeft recht op aantrekkelijke kortingen bij twaalfduizend acceptatiepunten, zoals cadeaushops, kledingzaken, bloemenwinkels, musea, attractieparken en doe-het-zelf-zaken. De kortingen, oplopend van 10% tot 50%, moeten een gemiddelde kaartgebruiker f 680 per jaar besparing kunnen opleveren.
Royal heeft tegelijkertijd een nieuwe magazine ontwikkeld, dat vier keer per jaar gaat verschijnen. Het honderd pagina’s tellende blad, getiteld Moment, wordt uit naam van de tussenpersoon verzonden; een directe link met Royal Nederland wordt niet gemaakt. Ieder magazine bevat een persoonlijke antwoordkaart. De lezer kan met die kaart, geadresseerd aan de tussenpersoon, om meer informatie over een bepaald onderwerp vragen.
Royal-directeur Frank Rosenmuller bekijkt het nieuwe relatieblad Moment.

Reageer op dit artikel