nieuws

Kortingsactie Aon op motorpolissen

Archief

Aon en de Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging (KNMV) werken dit jaar zestig jaar samen. Reden om de zestigjarige motorrijders in het zonnetje te zetten.

Komend voorjaar start de jubileumactie: alle motorrijders die in 1947 zijn geboren, betalen bij het sluiten van een KNMV-motorverzekering een jaar lang geen WA-premie. De overige motorrijders hoeven gedurende zestig dagen geen premie te betalen bij het sluiten van zo’n polis in de loop van dit jaar.
Uit de zestigjarige samenwerking tussen Aon en motorrijdersvereniging zijn onder het label KNMV Verzekeringen ruim 25.000 motorpolissen voortgekomen. Klanten hebben sinds 2005 online toegang tot hun polisgegevens en inmiddels regelen ruim 8.000 klanten hun verzekeringszaken online, aldus Aon.

Reageer op dit artikel