nieuws

Kortingsaanbod Amev voor beveiliging auto’s

Archief

Amev biedt nieuwe klanten een tegemoetkoming in de installatiekosten van een autobeveiligingssysteem dat door de Stichting Certificering Motorvoertuigen is goedgekeurd.

De korting op het systeem ligt tussen f 100 en f 250, afhankelijk van het type beveiliging. Daarboven krijgt de klant f 100 na overleg van een kopie van het inbouwcertificaat. De tegemoetkoming kan dus oplopen tot f 350. Het aanbod geldt voor nieuwe klanten en bij kentekenwijziging.
Vorig jaar hield Amev een grootscheepse actie waarbij klanten tegen gereduceerd tarief een beveiligingssysteem in hun auto konden laten inbouwen. De verzekeraar schrijft de sterke daling van 19% van het aantal gestolen auto’s in 1995 onder zijn cliëntèle voor een belangrijk deel toe aan deze preventiemaatregelen.

Reageer op dit artikel