nieuws

Korting voor starters bij AXA

Archief

AXA wil het in september vernieuwde AXA Bedrijven Pakket (ABP), dat twintig bedrijfsverzekeringen voor ondernemers in het MKB in één polis combineert, met een speciale actie bij startende ondernemers promoten.

Starters die voor 1 april een collectieve ongevallenverzekering sluiten, krijgen daarom de eerste drie maanden gratis. Daarnaast wordt tot 1 april geen startertoeslag van 22% in rekening gebracht op de rechtsbijstandsverzekering van DAS.
De twintig bedrijfsverzekeringen van het Bedrijven Pakket, waaronder ook een autoverzekering, zijn verdeeld over drie categorieën: Brand & Technische Verzekeringen, Aansprakelijkheid & Overige Varia en Motorrijtuigen & Transport. De maximale pakketkorting, als er verzekeringen in drie verschillende categorieën worden gesloten, bedraagt 11%. Additioneel is een korting op brand- en inbraakbeveiliging.

Reageer op dit artikel