nieuws

Korting Bovag

Archief

Polis Direct heeft de korting voor Bovag-leden en -medewerkers uitgebreid tot vrijwel het gehele verzekeringsassortiment. Zij konden al profiteren van 15% korting op het thuispakket. Daar zijn nu ook de autopolis, autopolis voor jongeren, motorpolis, klassiekerpolis, doorlopende reispolis en de caravanpolis bijgekomen. De enige verzekering waar geen korting voor Bovag-leden aan vast zit, is de uitvaartpolis.

Lammerts over sturing
Autoverzekeraars houden mede de sanering in de schadeherstelbranche tegen, vindt Peter Lammerts, directeur van de schadeherstelketen ASN Groep. In een gesprek met Automobiel Management pleit hij voor een erkenning van herstelketens: “Pas als verzekeraars op ketenniveau gaan werken, kunnen de ketens specialiseren en efficiënter werken. [ .] Pas dan kan onze schadelast echt afnemen.”
Achmea genomineerd
De wervingssite van Achmea is genomineerd voor de titel ‘Beste recruitmentsite van Nederland’ door wervings- en adviesbureau Digitaal-Werven. Dit bureau heeft meer dan honderd recruitmentsites geëvalueerd, maar de resultaten waren teleurstellend: 50% van de bedrijven reageert niet op een sollicitatie. In totaal scoort ruim een derde van de websites een onvoldoende in het onderzoek. De prijs wordt op 11 maart uitgereikt.
e-Synergy bij Iteb
Expertisebedrijf Iteb is overgegaan op e-Synergy, een op internet gebaseerde bedrijfsapplicatie waarin voorheen gescheiden informatiestromen en werkzaamheden zijn geïntegreerd. e-Synergy omvat relatiebeheer, workflow-management, project- & dossierbeheer, hrm-management, portals en elektronisch documentmanagement.

Reageer op dit artikel