nieuws

‘Kop van Noord-Holland’ vijftig jaar Assurantieclub Kop van Noord-Holland

Archief

is dit jaar vijftig jaar geworden en zal optreden als gastheer voor de jaarvergadering van de Federatie van Assurantieclubs op 19 mei aanstaande

De jaarvergadering van de Federatie wordt gehouden in Akersloot. Tijdens de jaarvergadering en de receptie na afloop, wordt afscheid genomen van Paul Muller die na vijftien jaar de voorzittershamer neerlegt. De club heeft de laatste jaren een dalend ledenaantal. Van 500 is dat teruggelopen naar 283 leden. Een nieuwe voorzitter is er nog niet gevonden. De verwachting van de huidige voorzitter is dat Wim Tas, de vice-voorzitter, die taak voorlopig overneemt. “Daarnaast zijn we in gesprek met de Assurantie Club Zaanstreek en de Kennemer Assurantie Club over een fusie. De Kennemer wacht nog even, omdat die over een paar jaar ook vijftig jaar bestaan. Wij consulteren onze leden in juni over deze fusieplannen en de Zaanse in oktober”, aldus Muller. Goed doel De giften die tijdens de receptie binnenkomen, worden verdubbeld en aan het eind van de avond in een vorm van een cheque uitgereikt aan ’t Praethuys uit Alkmaar. Dit is een stichting die kankerpatiënten en hun familieleden, partners en bekenden begeleidt. Het bestuur van de jarige assurantieclub (v.l.n.r.): Ton Kieftenburg (secretaris), Wim Tas (vice-voorzitter), Paul Muller (voorzitter), Rien van Rechteren (penningmeester) en Meindert Oudhuis (programmacommissie).

Reageer op dit artikel