nieuws

Koophuis opent veertigste winkel

Archief

Koophuis heeft de veertigste vestiging geopend. De o/g-bemiddelings- en hypotheekadviesketen, onderdeel van SNS Reaal, schat eind dit jaar uit te komen op vijftig.

Een jaar geleden sprak Koophuis al dezelfde verwachting uit. “Oké, we hebben een kleine tegenslag gehad”, erkent woordvoerder Nathalie Van Dorp. “Twee kantoren hebben hun deuren gesloten en er zijn wat openingen uitgesteld.” In mei zouden er echter weer drie openingen op het programma staan.
Tweede winkel
Volgens Koophuis is de belangstelling onder tussenpersonen om zich bij de franchiseketen aan te sluiten groot. “Van twintig assurantiekantoren ligt al een intentieverklaring klaar”, aldus woordvoerder Nathalie van Dorp. “Maar deze moeten nog wel gescreend worden. Hoeveel er van over blijven, weten we dus nog niet.”
De veertigste Koophuis-winkel die eind vorige maand van start ging in de Westewagenstraat 54 is de tweede vestiging in Rotterdam. Franchisenemer is assurantiekantoor Dirkse & Faase.

Reageer op dit artikel