nieuws

Koophuis-keten zit in de lift

Archief

Koophuis, de bemiddelingsketen in onroerend goed, zit in de lift. Vorige maand zijn er vier nieuwe vestigingen geopend.

De nieuwe vestigingen van Koophuis zijn in Zoetermeer, Nijmegen, Duiven en Zwolle. Hiermee komt het totaal aantal Koophuis-vestigingen op 32. Volgende maand opent een Koophuis-winkel in Enschede haar deuren.
“Voor de zomer hebben we zeker veertig vestigingen. Met vier kantoren zijn de contracten al getekend”, meldt marketingmanager Spaan.
Volgens Spaan staat de telefoon de laatste tijd roodgloeiend. “De assurantietussenpersoon heeft de Koophuis-formule ontdekt. Steeds meer kantoren willen zich specialiseren in de aan- en verkoop van onroerend goed en hypotheekadvies.”
Actief werven onder tussenpersonen in Nederland doet Koophuis niet, zegt Spaan. Geïnteresseerden krijgen een informatiepakket toegestuurd. De brochure met de titel ‘Gezocht: verzekeringskanjers met makelaarsambities’ moet de assurantietussenpersoon definitief over de streep trekken.
Koophuis Nederland, een dochteronderneming van NOG Verzekeringen, ging vijf jaar gelden van start. De planning is om dit jaar op een totaal van vijftig Koophuis-winkels te komen.

Reageer op dit artikel