nieuws

Kok opent nieuw kantoor NN

Archief

Met het spelen van de Nationale-Nederlanden tune op een xylofoon, heeft minister-president W. Kok vorige week het NN-gebouw Haagse Poort in Den Haag officieel geopend. De bouw van de zogenaamde ‘toegangspoort’ tot de stad heeft drie jaar geduurd.

Het gebouw, dat met zijn overspanning over de Utrechtsebaan een totale lengte heeft van ruim een kwart kilometer, huisvest een aantal bedrijfsonderdelen van ING Groep, waaronder NN Schade/Zorg en ING Asset Management. In totaal zijn er ruim 2.700 ING’ers gehuisvest.
De muzikale opening door de minister-president werd kracht bijgezet door de medewerking van Nederlandse artiesten als Jenny Arean, Denise Jannah, Ernst Daniël Smid en Maarten Roozendaal. Zij zongen onder begeleiding van het orkest van Cor Bakker een speciaal voor deze gelegenheid gecomponeerde versie van de reclametune van NN.
Onder aanwezigheid van ruim 350 genodigden, ontving de gemeente Den Haag ter gelegenheid van de opening een financiële bijdrage van NN voor de inrichting van twee speeltuinen in de Haagse wijken Transvaal en Duindorp. Als symbool voor dit geschenk overhandigde Kok een schetstekening van de speeltuinen aan burgemeester mr dr A.J.E. Havermans.
Voorzitter van de raad van bestuur van ING drs A.G. Jacobs, was tijdens de opening van de Haagse Poort zichtbaar onder de indruk van de muzikale prestaties van minister-president W. Kok.

Reageer op dit artikel