nieuws

Kohlbrugge wordt wettelijk vertegenwoordiger Sompo Japan Hanny

Archief

Kohlbrugge, directeur van volmachtbedrijf Corins wordt per 1 mei wettelijk vertegenwoordiger in ons land van verzekeraar Sompo Japan

Kohlbrugge wordt de nieuwe wettelijk vertegenwoordiger van twee werkmaatschappijen: Sompo Japan, die al geruime tijd in run-off is, en de in Groot-Brittannië gevestigde Sompo Japan of Europe. Hij volgt daarin Henk van Calcar op, die sinds kort als fusie- en overnameadviseur van Exedra Consult werkzaam is. De aanstelling tot wettelijk vertegenwoordiger houdt volgens Kohlbrugge niet in dat zijn volmachtbedrijf Corins Underwriting Agency (Amsterdam) op termijn een volmacht van de Japanse verzekeraar krijgt. “Daar is geen sprake van”, aldus Kohlbrugge. Zijn bedrijf heeft volmachten van Lloyds, Malayan Insurance, Siat (Italië) en per 1 juli aanstaande Reaal (was Nieuwe Hollandse Lloyd). Corins boekte vorig jaar een premieomzet “van ettelijke miljoenen euro’s”, aldus Kohlbrugge. “De groei zit er goed in; binnenkort verwachten we onze personeelscapaciteit uit te breiden.” Bij Corins zijn nu vijf medewerkers in dienst.

Reageer op dit artikel