nieuws

‘Koffie met cake’ nieuwe site voor uitvaartmarkt

Archief

“Heb jij jouw laatste koffie met cake geregeld?” is de centrale vraag op de site waarmee drie tussenpersonen uit het oosten van het land de uitvaartmarkt willen benaderen.

Het gaat om de Naberman Adviesgroep uit ‘s-Heerenberg, Assurantiekantoor Karel Moonen uit Heeten en Assurantiekantoor G.T. van Vuuren uit Winterswijk. “Bij potentiële klanten heb ik vaak de vraag gesteld of zij hun laatste rondje met koffie goed geregeld hadden”, zegt initiatiefnemer Frank Naberman. “Behalve beteuterde gezichten leverde dat vaak een goede ingang voor een gesprek op.”
Naberman, aangesloten bij DAK, ziet de site www.koffiemetcake.nl vooral als een leadgenerator. “Wij zijn uiteraard enthousiast als een klant via deze site online een verzekering sluit, maar we zien nog liever dat hij een e-mailtje stuurt waarin hij vraagt om contact op te nemen of een offerte te sturen.”
Naamsbekendheid
Naberman verwacht dat de tekst ‘koffie met cake’ voldoende potentie heeft om landelijke naamsbekendheid te krijgen. “Wij denken dat het de moeite loont om dit initiatief verder uit te werken”, aldus Naberman. “Wij willen daarom graag gaan samenwerken met financieel adviseurs die actief adviseren op dit terrein en nieuwe klanten zoeken.”

Reageer op dit artikel