nieuws

Koffers happen met jarige Elvia

Archief

Reisverzekeraar Elvia viert dit jaar het 50-jarig bestaan. Met allerlei acties wordt het jubileum onder de aandacht gebracht op de site www.elvia50jaar.nl

Op de site is onder andere informatie opgenomen over de actie met de doorlopende reisverzekering die tijdens de Vakantiebeurs is gelanceerd: iedereen die dit jaar bij Elvia een doorlopende reisverzekering afsluit, kan een jaar lang gratis gebruikmaken van de service van redDog, om verloren bagage terug te krijgen
Ander in het oog springend onderdeel op de jubileumsite is het Elvia Kofferspel, dat is gebaseerd op Pacman. Hierbij ‘eten’ de spelers geen stipjes, maar koffers. Via www.elvia50jaar.nl kunnen bezoekers meedoen en het spel doorsturen. Deelnemers maken per kwartaal kans op tickets naar Azië, Australië of Nieuw-Zeeland en allerlei andere prijzen.
Banner
De actiesite is onder andere te bereiken via een banner op www.elvia.nl, maar tussenpersonen kunnen er ook vanaf hun eigen website naar verwijzen. Bezoekers die van deze toegang gebruikmaken en op de actiesite een doorlopende reisverzekering afsluiten, worden als klant van de betreffende tussenpersoon aangemerkt.
Voor tussenpersonen zijn ook verkoopfolders, verkoopbrieven, banners en een advieskaart ontwikkeld.

Reageer op dit artikel