nieuws

Koepels DAK en Quarré oogsten meeste waardering

Archief

De coöperatie DAK en Quarré Nederland zijn in het ‘Onderzoek Koepelorganisaties 2007’ uitgeroepen tot winnaars.

Ruim 1.200 tussenpersonen spraken tegen de onderzoekers van Bureau D&O hun waardering uit over de dienstverlening van negentig koepels. Die waardering lag gemiddeld hoger dan in 2006.
In de categorie ‘backoffice-organisatie/postenbank’ scoorde DAK (7,7) het best. De top 3 wordt gecompleteerd door Eurolloyd (7,1) en Nedasco (6,9). De waardering van DAK is ten opzichte van 2006 ook nog eens met 0,3 gestegen; die van Nedasco met 0,1, terwijl Eurolloyd gelijk bleef.
In de categorie ‘inkooporganisatie’ heeft Quarré (7,4) onder meer Aefin (7,3) en Welke (7,3) verslagen. De best gewaardeerde inkoopbedrijven boekten alledrie progressie in hun waarderingscijfer, maar Quarré (onlangs overgenomen door Afab) deed dat het meest met een verschil van 0,4.
Het volledige rapport is te koop (kosten _ 495) op de website www.deno.nl.

Reageer op dit artikel