nieuws

KNVB verkoopt voetballers autopolis

Archief

KNVB-leden en geregistreerde bezoekers kunnen op de website van de KNVB autoverzekeringen vergelijken en direct sluiten. Dat gebeurt via de virtuele tussenpersoon Premiecoach.nl.

Premiecoach.nl werkt voor dit doel samen met Voogd & Voogd Verzekeringen, dat van bijna twintig maatschappijen een volmacht heeft. Naast een standaardautoverzekering worden er ook twee KNVB huismerkproducten aangeboden. Deze hebben speciale dekking voor het vervoer rondom wedstrijden, trainingen en andere voetbalactiviteiten.
De aandeelhouders van Premiecoach.nl zijn Nationale-Nederlanden en de KNVB, elk voor 50%. De tussenpersoon heeft geen eigen WFT-vergunning, maar is een aangesloten instelling van NN Schade.
Over het aantal gesloten polissen wil de KNVB nog niets zeggen. “Het is voor ons vooral een leermoment. Belangrijk is hoe wordt het ervaren door KNVB-leden en geregistreerde bezoekers van de KNVB-site”, aldus een woordvoerder. De KNVB onderzoekt of ze meer van dit soort services gaat bieden aan de leden. “Inderdaad, ook verzekeringen.”

Reageer op dit artikel