nieuws

Kluwer biedt elektronische module in WFD-opleiding

Archief

Bij Kluwer is sinds kort de zogeheten e-learningmodule beschikbaar van de Basisopleiding Financiële Dienstverlening (BFD), bestemd voor front- en backoffice-medewerkers bij banken, verzekeraars, intermediairs en overige dienstverleners in de financiële wereld.

Met de invoering van de WFD moeten medewerkers die consumenten ondersteunen bij de aanschaf van een financieel product kunnen aantonen dat ze deskundig zijn. De BFD biedt die deskundigheid op snelle en effectieve wijze aan door middel van een elektronische lesvariant met de volgende leerpaden:
– sparen en beleggen;
– consumptief krediet en hypotheken;
– schadeverzekeringen;
– leven en pensioenen;
– zorg en inkomen;
Eigen tempo
In het totaal zijn er twintig studietaken met een studiebelasting van 2 à 3 uur. Door middel van oefenopdrachten, zelftesten en studieaanwijzingen is het voor iedere medewerker mogelijk om in eigen tempo een certificaat te halen waarmee aan de eisen van de WFD wordt voldaan.
De Basisopleiding Financiële Dienstverlening kost _ 250 per persoon (excl. BTW). Voor meer informatie of aanmelding kunt u contact opnemen met Kluwer, Paul van Gorssel, tel. 0570-64.71.25 (pvangorssel@kluwer.nl).

Reageer op dit artikel