nieuws

KLM in zee met Mondial

Archief

Mondial Assistance en KLM zijn een samenwerking aangegaan. Voortaan kunnen reisverzekeringen van Mondial ook worden gesloten via de website van de KLM.

Passagiers kunnen als onderdeel van het boekingsproces van vluchten -maar ook afzonderlijk- reisverzekeringen sluiten op www.klm.com. Volgens de woordvoerder van KLM voorziet deze uitbreiding van service in een duidelijke behoefte. “Het leveren van een reisverzekering aan reizigers, inclusief annuleringsverzekering, bagageverzekering, medische hulpverlening en repatriëring is nu essentieel voor een luchtvaartmaatschappij. Daarnaast vormen reisverzekeringen een belangrijke bron van neveninkomsten.”
KLM zal met deze dienstverlening starten in de twee grootste markten, Nederland en het Verenigd Koninkrijk, en is van plan om het product vervolgens geleidelijk in andere markten te introduceren. Technisch is het mogelijk dat KLM reisverzekeringen aanbiedt in zestig landen.

Reageer op dit artikel