nieuws

Klijn directeur bij Bloemendaal Advies

Archief

Voormalig Huis & Hypotheek-directeur Paul Klijn is algemeen directeur geworden bij de Bloemendaal Advies Groep

Sinds juli 2003 was hij al op interim-basis actief in deze functie vanuit zijn activiteiten als zelfstandig bedrijfsadviseur. Bloemendaal, actief in assurantiën, hypotheken en makelaardij, telt negen hypotheekkantoren die aangesloten zijn bij de franchiseformules Het Nationale HypotheekHuis en Huis & Hypotheek en twee makelaarskantoren. De groep is onlangs gestart met het spaarprogramma +Punten. Klanten kunnen bij het sluiten van producten punten sparen voor diverse artikelen, te vinden op www.pluspunten.nl.  Facilitaire organisatie FinanceNed, die diverse diensten biedt aan het intermediair, is eveneens onderdeel van de Bloemendaal-groep.

Reageer op dit artikel