nieuws

Kleijnenberg weg bij De Goudse

Archief

Bestuurslid Erno Kleijnenberg (53) vertrekt na ruim twintig jaar vrij plotseling bij De Goudse

Hij treedt per 1 januari terug en krijgt op 27 januari een afscheidsreceptie aangeboden. Het vertrek valt kort na het bekend worden van serieuze overwegingen bij De Goudse om haar ziektekostenportefeuille te verkopen. Of het vertrek hiermee te maken heeft, is nog niet duidelijk. Kleijnenberg is binnen het Verbond van Verzekeraars voorzitter van het bestuur van de Sector Zorg. Hij werkt sinds 1975 in de verzekeringsbranche en fungeerde geruime tijd als secretaris van de Vereniging van Algemene Aansprakelijkheidsverzekeraars, die later in het Verbond is opgegaan. De leiding van De Goudse bestaat nu alleen uit Franswillem Briët, die twee jaar geleden van buiten de branche werd aangetrokken om het concern te gaan leiden. 

Reageer op dit artikel