nieuws

Klaverblad-actie pakketpolis

Archief

Klaverblad Verzekeringen wil twee vliegen in één klap slaan door het gebruik van het vorig jaar geïntroduceerde KlaverbladExtra.net te stimuleren, in combinatie met de verkoop van het Verzekeringspakket voor particulieren.

Tussenpersonen die vóór 9 juni een Verzekeringspakket voor particulieren aanvragen via het extranet van Klaverblad, ontvangen een waardepunt van _ 10. Voorwaarde is wel dat per pakket minimaal twee nieuwe verzekeringen worden aangevraagd, die ingaan voor 1 januari 2007. Wie in de actieperiode minimaal vijf pakketpolissen heeft gesloten en daarmee dus _ 50 heeft gespaard, kan zijn waardebonnen laten omzetten in cadeaubonnen.
Op de homepagina van KlaverbladExtra.net staan de uitgebreide spelregels van deze actie. Ook kan de tussenpersoon hier zijn deelname bevestigen.

Reageer op dit artikel