nieuws

Klap-Des Bouvrie & Bredius start acquisities met Croese

Archief

Klap-Des Bouvrie & Bredius neemt per 1 september 2007 Croese Financieel Diensten Centrum in Diemen over. Het is voorlopig zeker niet de laatste acquisitie, zegt Jan Willem Bredius, een van de vier vennoten van deze makelaars in assurantiën en pensioenadviseurs in Amsterdam.

Hij meldt in vérgaand gesprek te zijn met nog enkele andere kantoren en de overname daarvan mogelijk in het najaar af te ronden.
Croese telt zeven medewerkers en heeft ongeveer 2.500, vooral particuliere, klanten in portefeuille. “Hoewel wij vooral actief zijn op de zakelijke markt en op het gebied van employee benefits en daar ook expansie zoeken, staan wij tevens open voor uitbreiding met mooie particuliere portefeuilles, zoals die van Croese, die goed passen in ons volmachtbedrijf”, zegt Bredius.
Pensioen
Twee van de zeven medewerkers van NBVA-lid Croese zullen meeverhuizen naar NVA-lid Klap-Des Bouvrie & Bredius. Eigenaar Arne Croese gaat echter met pensioen, terwijl zijn zoon zijn carrière voortzet op het gebied van de financiële planning. Klap-Des Bouvrie & Bredius dat in 2006 een omzet uit assurantiebemiddeling had van _ 3,6 mln, telt na de overname veertig medewerkers en heeft 2.300 bedrijven en 7.500 particuliere klanten in portefeuille.
in dit monumentale bedrijfspand aan De Ruyterkade in Amsterdam. Het bedrijf werd op 24 februari 1854 opgericht en is daarmee één van de oudste onafhankelijke assurantiemakelaars in Nederland

Reageer op dit artikel