nieuws

Klantprofiel

Archief

Softwarebedrijf Omniplan biedt financieel adviseurs software waarmee een klantprofiel kan worden samengesteld. Volgens het bedrijf is er tijdens de ontwikkeling van het klantprofiel overleg geweest met de Autoriteit Financiële Markten. Het klantprofiel maakt deel uit van de Omniplan AdviesPlanner.

Aegon verlengt contract EDS
Aegon heeft het contract met automatiseerder EDS voor het leveren van diverse automatiseringsdiensten met vijf jaar verlengd. Zes jaar geleden besloot Aegon zijn automatisering uit te besteden, omdat het bij wilde blijven met IT-innovaties en zich zo kon concentreren op zijn kernactiviteiten. In 2000 gingen zestig medewerkers van Aegon over naar EDS.
Monti-onderzoek
De vrijheid die dealers en reparateurs volgens de Monti-regeling hebben om tot 70% van hun onderdelen in het vrije kanaal te kopen, wordt nog te weinig benut, zo blijkt uit een onderzoek in opdracht van de Europese Commissie. De onderzoekers constateerden verder een sterke opkomst van multimerkdealers en onvoldoende toegankelijkheid van technische informatie over auto’s voor onafhankelijke garages.
ProPensioen-Invema
ProPensioen, het pensioenconcept van Xtensive, en inkooporganisatie Invema hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten. De combinatie biedt persoonlijke begeleiding, software, inkoop en administratie aan tussenpersonen die zich willen richten op collectieve inkomensverzekeringen.

Reageer op dit artikel