nieuws

‘Kinderspaarplan heeft geen fiscaal voordeel nodig’

Archief

De kapitaalverzekering voor kinderen heeft helemaal geen fiscaal voordeel nodig, zo vindt Stad Rotterdam. Althans, het eigen product Nijntje Studie Plan niet.

Volgens Stad Rotterdam bezit Nijntje eigenschappen als krachtig, tijdloos en eenvoudig; “kenmerken die jong en oud aanspreken”. Bovendien, zo vindt ‘de Stad’ is het Nijntje Junior Plan “een compleet en flexibel product, dat door dit sterke marketingconcept zijn plek in de markt volledig zal waarmaken.”
Volgens directievoorzitter Jos Baeten hebben slechts “enkele mensen” de studieverzekering gesloten op het moment dat deze fiscaal nog ondersteund leek te worden. “Zij krijgen de mogelijkheid om de polis ongedaan te maken, als zij dat willen.” Het verwacht niet dat mensen daarvoor zullen kiezen. “De fiscale faciliteit helpt marketingtechnisch, maar is niet de hoofdreden voor mensen om zo’n verzekering te sluiten. Dat is de zorg om het kind en dat blijft overeind staan. Vandaar ons vertrouwen in het product.”

Reageer op dit artikel