nieuws

Kilometerpolis dingt mee naar prijs ministerie

Archief

De nieuwe kilometerverzekering van Assurantiekantoor Boon in Bergen is door het ministerie van Verkeer en Waterstaat uitgenodigd om mee te dingen naar de VanAnaarBeter-prijs voor beste initiatieven voor het verminderen van files.

Bij deze polis die te sluiten is via www.dekilometerverzekering.nl is de premie direct afhankelijk van het aantal kilometers en schat de verzekerde vooraf in hoeveel hij denkt te gaan rijden. Als automobilisten minder kilometers hebben gereden dan vooraf ingeschat in hun opgave, krijgen ze geld terug (zie ook AM 15, pag. 41).
Assurantiekantoor Boon is 1 augustus van start gegaan met de verkoop van de kilometerverzekering en de site heeft volgens directeur Michael Boon tot nu toe meer dan 370.000 hits gehad.
Eerder was er een vergelijkbaar product van Polis Direct op de markt, maar dit is onlangs gestopt omdat de verzekering volgens Polis Direct te onduidelijk was voor klanten en te complex qua administratie.
De prijs zal op 6 november worden uitgereikt door minister Eurlings van Verkeer en Waterstaat.

Reageer op dit artikel