nieuws

Kijkje achter de schermen

Archief

Onder het motto ‘Handelen met kennis’ heeft SNS Reaal in de Jaarbeurs in Utrecht een bijeenkomst georganiseerd voor ruim 250 tussenpersonen, om ze een blik achter de schermen van de beursgang te geven.

Het programma bestond uit twee films en discussies onder leiding van Fons de Poel en Mieke van der Weij met de leden van de raad van bestuur. Tijdens deze discussies werd ingegaan op twee aspecten met betrekking tot beleggen. Enerzijds wat de beursgang van SNS Reaal betekent voor het intermediair. Daarin werden de consequenties en keuzes toegelicht door de leden van de raad van bestuur. Anderzijds wat SNS Reaal zelf met beleggen en de beurs doet.
Met een korte “live uitzending” van het populaire tv-programma Onder De Tram, werden op luchtige wijze de feiten en weetjes over beleggen voor het voetlicht gebracht.
Voorst, Rien Hinssen, Cor van den Bos en discussieleiders Mieke van der Weij en Fons de Poel.

Reageer op dit artikel