nieuws

KII Software wil concurrent van systeemhuizen worden

Archief

Inkoopcombinatie Kombo en automatiseerder Tjip hebben het nieuwe bedrijf KII Software (Keten Integratie Intermediair) opgericht dat met het pakket Brend@ de concurrentie met de andere systeemhuizen wil aangaan.

Het pakket Brend@ is ontwikkeld door Kombo (voorheen Kombin en Box Finance). “Het pakket werd door één man onderhouden en die basis werd te smal. Zeker toen het pakket succesvol bleek”, aldus accountmanager Ruud Monde van Tjip. “Tegelijkertijd wilden we bij Tjip PCL onze hypotheeksoftware in een breder pakket aanbieden. Vandaar dat samenwerking is gezocht met Kombo.”
Concurrent
Volgens Monde wil KII Software de concurrentie aangaan met de andere systeemhuizen. “Dat heeft absoluut kans van slagen, omdat we nu ook de hypotheeksoftware geïntegreerd aanbieden. Brend@ omvat verder relatiebeheer, leven- en schadeadministratie.”
KII Software wil het pakket om die reden dan ook niet alleen aan de leden van Kombo aanbieden, maar het bedrijf gaat alle tussenpersonen benaderen. Prijzen kan Monde nog niet noemen. “Maar het zal concurrerend zijn.” Het pakket telt nu een kleine veertig gebruikers.
Het in Helmond gevestigde bedrijf telt zes medewerkers en wordt geleid door Frank Rommers (Tjip) en Robert-Jan Roos (Kombo).

Reageer op dit artikel