nieuws

Keurmerk

Archief

De Stichting Keurmerk Hypotheekbemiddeling (SKHB) heeft de normen voor het nieuwe Keurmerk Financiële Dienstverlening goedgekeurd. De introductie van het keurmerk is inmiddels in gang gezet. Het keurmerk omvat alle eisen van de WFD. Met ingang van 1 juli worden de (her)beoordelingen van kantoren op basis van het nieuwe keurmerk uitgevoerd.

Tien jaar samenwerken
De NBVA en het bedrijf Telecount werken tien jaar samen. Telecount fungeert als antwoordservice voor NBVA-kantoren. Vooral voor kleine kantoren blijkt dit een “succesformule” te zijn. Zo’n vijftig NBVA-kantoren maken gebruik van de service.
Grasmat PSV voor Welten
Detacheerder Welten organiseert op vrijdag 16 en zaterdag 17 juni een openlucht hotel op de grasmat van PSV. Het stadion wordt twee dagen lang gevuld door achthonderd medewerkers van Welten die allerlei activiteiten ondernemen. Doel is de medewerkers bij elkaar te brengen en tevens betekent het de aftrap voor een grootschalige wervingsactie. De medewerkers kunnen tegen aantrekkelijke prijzen nieuwe medewerkers aanbrengen.

Reageer op dit artikel