nieuws

Keuringsgrens Argenta

Archief

Keuringsgrens Argenta

Argenta Life heeft de keuringsgrens voor levenpolissen verhoogd naar _ 250.000 (was _ 160.000). De regeling geldt zowel voor de spaarpolis als de overlijdensrisicopolis.
Fraudetips
Het Centrum Bestrijding Verzekeringsfraude (CBV) heeft vorig jaar een kleine 2.700 tips ontvangen van Meld Misdaad Anoniem. In meer dan de helft van de gevallen betrof het tips over illegale hennepkwekerijen. Het CBV verrijkt de binnengekomen tips eerst met claimgegevens van de betrokkene en stuurt ze vervolgens door naar zijn/haar verzekeraar(s).
Combi-Autopolis
Bruns ten Brink heeft de polisvoorwaarden van de Combi-Autopolis AA04-0605 gewijzigd. Voortaan geldt de nieuwwaarderegeling tot _ 100.000, kan maximaal 80% no-claimkorting worden opgebouwd en is er een zekerheidstelling tot _ 50.000.
Autocampagnepakket
Bureau D&O heeft een nieuwe lijn posters, kaarten en folders ontwikkeld, waarmee het intermediair zijn toegevoegde waarde op het gebied van autoverzekeringen onder de aandacht van de consument kan brengen. Autoverzekeringen zijn volgens Bureau D&O wel degelijk een adviesproduct en ze vormen voor een groot aantal tussenpersonen een belangrijke basis voor een gezonde verzekeringsportefeuille.
Ruitschade
Auto-ontwerpers rusten nieuwe modellen steeds vaker uit met een groter glasoppervlak, constateren Carglass en Autotaalglas. De kans op ruitbeschadigingen is hierdoor bijna verdubbeld. Ook Centraal Beheer Achmea verwacht dat het risico van ruitschade zal toenemen en waarschuwt in de Autotelegraaf dat dit gevolgen kan hebben voor premies en no-claim.

Reageer op dit artikel