nieuws

Kettlitz wil via ‘zuster’ ZO als serviceprovider gaan werken

Archief

Assurantiekantoor Kettlitz en Deenik heeft dochterbedrijf ZO Verzekeringen overgenomen van de De Onderlinge Verzekeringsmaatschappij Zwammerdam. Omdat deze Onderlinge stopt met de activiteiten stond het Alphense bedrijf al enige tijd in de etalage.

ZO is als volmachthouder ook serviceprovider van een paar honderd assurantieadviseurs. Daarnaast bedient het bedrijf leden van enkele landelijk werkende hypotheekketens. “Wij zijn vooral geïnteresseerd in deze vorm van dienstverlening en zien in ZO Verzekeringen een goede mogelijkheid om deze markt te betreden”, zegt directeur Alec Silvis van Kettlitz en Deenik. “ZO biedt nu nog vooral schadeverzekeringen in en om het huis en autoverzekeringen aan, maar ik denk dat dit makkelijk is uit te breiden naar andere producten.
ZO Verzekeringen telt tien medewerkers en heeft volmachten van Fortis ASR, HDI, London en De Goudse. Kettlitz en Deenik had zelf al volmachten van Achmea (Schade en Zorg), AXA (Leven en Schade) DAS, Nationale-Nederlanden en Reaal.
ZO Verzekeringen gaat opereren als zelfstandig zusterbedrijf van Kettlitz en Deenik met “behoud van eigen identiteit en marktbenadering” en blijft in Alphen aan den Rijn gevestigd.

Reageer op dit artikel