nieuws

Kerkhof volgt Van Rijn op bij ONVZ

Archief

Martin Kerkhof (54) volgt Frans van Rijn (60) op als commercieel directeur bij zorgverzekeraar ONVZ.

Van Rijn maakt gebruik van de mogelijkheid om vervroegd uit te treden per 1 februari 2007.
Kerkhof verricht op dit moment advieswerkzaamheden voor bureau D&O. Tot eind vorig jaar was hij lid van de raad van bestuur van Menzis. Daarvoor was hij zes jaar werkzaam als directievoorzitter van DKV Nederland en had hij een dienstverband van 28 jaar bij De Amersfoortse. Hij was daar vice-voorzitter van de hoofddirectie.
ONVZ-directievoorzitter Erno Kleijnenberg is blij met de komst van Kerkhof. “Het vertrek van Frans van Rijn is een belangrijke gebeurtenis voor de ONVZ-organisatie. Hij had een grote inbreng in de positie die ONVZ als kwaliteitsverzekeraar heeft kunnen innemen. We zijn dan ook blij dat de zeer ervaren Martin Kerkhof zijn plaats zal innemen. Martin Kerkhof heeft zijn kwaliteiten vooral in de intermediaire markt al ruimschoots bewezen”, aldus Kleijnenberg.

Reageer op dit artikel