nieuws

Kerkhof (ONVZ) verdedigt acceptatiebeleid Superfit

Archief

In een nieuwsbrief voor het intermediair verdedigt commercieel directeur Martin Kerkhof van ONVZ de strenge selectie voor het onlangs gelanceerde product Superfit

“Dit product willen wij langdurig kunnen bieden en daarom is selectie noodzakelijk.” Er zijn veel vragen over het selectiebeleid gesteld. “In de wetenschap dat er sprake is van relatief lage premies dient te worden ingeschat wat er aan brillenglazen, tandartsvoorzieningen en overige gezondheidszorg zal worden gecalculeerd.” Al snel blijkt dan volgens hem dat de premie in veel gevallen onvoldoende is. “Naar mijn mening zou acceptatie veel eenvoudiger kunnen worden als alle consumptieve elementen uit de dekking verdwijnen en dat wat overblijft écht gaat om het onzeker voorval in de gezondheidszorg. Wellicht evolueert de markt nog eens in die richting.”

Reageer op dit artikel