nieuws

Kerkhof aan de slag voor D&O

Archief

Martin Kerkhof (52), voormalig bestuurslid van Menzis, gaat voor bureau D&O allerlei projecten op het gebied van zorg en inkomen verzorgen.

Annette van de Wetering, adjunct-directeur D&O omschrijft de werkzaamheden van Kerkhof als consultancy. “Het kan om allerlei projecten gaan: beleidsbepaling bij een verzekeraar, compliance van een assurantiekantoor, productontwikkeling of het organiseren van congressen.”
Kerkhof viel voor de “unieke” positie van D&O in de markt. “Het is mijn keuze om de komende jaren nog actief te zijn in de verzekeringsbranche. En daarbij geef ik de voorkeur aan een samenwerking met een reeds gevestigde organisatie.”
Kerkhof was tot december 2005 bestuurslid van Menzis. Daarvoor was hij zes jaar werkzaam als directievoorzitter van DKV Nederland en had hij een dienstverband van 28 jaar bij De Amersfoortse Verzekeringen. Hij was daar toen vice-voorzitter van de hoofddirectie.

Reageer op dit artikel