nieuws

Kenter verlaat Kamerbeek Groep

Archief

Paul Kenter is ‘om persoonlijke redenen’ teruggetreden als directievoorzitter van de verzekeringsdivisie van de Kamerbeek Groep.

Kenter was vóór zijn toetreding tot de directie van de Kamerbeek Groep directeur van de Huygens Groep, waartoe Baneke/Gräffner en Huygens Assuradeuren behoorden. Als directeur en mede-eigenaar was hij nauw betrokken bij de overname van de Huygens Groep door de Kamerbeek Groep, begin vorig jaar.
Volgens insiders ligt hier ook de oorzaak van zijn vertrek: Kenter zou zich onvoldoende kunnen vinden in het beleid van de grote Kamerbeek Groep. Kenter zelf wil geen nadere toelichting geven op het opgegeven motief ‘persoonlijke redenen’.
Kenter (56), door de verkoop van de Huygens Groep financieel onafhankelijk, stopt niet met werken. Hij gaat verder als zelfstandig management consultant. Kenter: “Ik heb nu bijna veertig jaar ervaring in de verzekeringsindustrie. Ik richt me dan ook op die branche, en dan met name de assurantiebemiddeling.”

Reageer op dit artikel