nieuws

Kenter sluit Elvia-carrière af

Archief

Commercieel directeur Ton Kenter (63) neemt op 1 mei afscheid van Mondial Assistance Group en gaat met de VUT. Zijn taken worden onder de andere directeuren opgedeeld.

Kenter wil drie dagen per week gaan wijden aan consultant-achtige functies om zijn opgedane ervaring te blijven inzetten. “Daarnaast wil ik maatschappelijk actief blijven. Ik ben voorzitter en penningmeester van diverse stichtingen en verenigingen. Ik ben zelfs vice-voorzitter van de oudste Duitse Weinbrüderschaft. Ook ben ik nog politiek actief. De resterende vrije dagen wil ik samen met mijn vrouw bezoeken brengen aan schouwburg en opera, aan musea en natuurlijk lange en korte reizen maken”, aldus Kenter in ElviA tot Z.
Kenter is 35 jaar in dienst geweest van Elvia. Hij begon er als Inspecteur Reisverzekeringen Reisbureau. De organisatie telde toen nog maar zeven medewerkers en had een omzet van f 800.000. Afgelopen jaar realiseerde Elvia met 240 medewerkers een omzet van ruim f 170 mln.
Ton Kenter, commercieel directeur Mondial Assistence Group gaat met de VUT.

Reageer op dit artikel