nieuws

Kennismeting WestlandUtrecht trekt 400 adviseurs

Archief

De online Kennismeting van WestlandUtrecht (ING) heeft een groot aantal deelnemers getrokken. Ruim vierhonderd hypotheekadviseurs lieten zich vanaf medio juni in drie rondes toetsen op hun kennis van de materie en van de klant.

De quiz bestond uit een kennisdeel én een ‘soap’ waarin de deelnemer werd getest op zijn inlevingsvermogen tijdens een real-life adviesgesprek. Via de website www.kennismeting.nl moesten de deelnemers vragen beantwoorden op het gebied van macro-economie, effecten en hypotheken. Het theoriedeel werd gewonnen door Björn Donners van Van der Kolm Adviesgroep (Maastricht), die een vliegles in een helicopter voor twee personen wint. De eerste prijs in de categorie ‘soap’ ging naar Seger Knops van Arnold Hooft Hypotheken en Verzekeringen (Kerkdriel). Hij won onder meer een consult “Leer jezelf kennen”.

Reageer op dit artikel