nieuws

Kenniscentrum Assucount herleeft

Archief

Het Assucount Kenniscentrum wil zich weer nadrukkelijker gaan bezighouden met het adviseren van assurantietussenpersonen.

Het kenniscentrum is onderdeel van De Fiscount Adviesgroep in Zwolle en adviseert tussenpersonen op uurbasis over onderwerpen als pensioenrecht, fiscaliteiten, arbeidsrecht, sociale zekerheid, financiële planning en subsidies. De Fiscount Adviesgroep doet hetzelfde voor accountants en belastingadviseurs.
Assurantiekantoren kunnen tegen f 1.550 per jaar (excl. btw) lid worden van Assucount Kenniscentrum. Zij kregen daarmee recht op het gebruik van de Assufoon, waarmee bij één van de twintig juristen en adviseurs telefonisch advies kan worden ingewonnen. Het eerste belkwartier is gratis, daarna geldt een verlaagd uurtarief.
De activiteiten van Assucount Kenniscentrum stonden sinds 1997 op een laag pitje. Alleen een nieuwsbrief voor het intermediair en het consumentenblad Financieel Advies zijn in de lucht gebleven. Naast de adviesdienst gaat Assucount ook weer vakstudiebijeenkomsten organiseren.

Reageer op dit artikel