nieuws

Kantoor NBVA krijgt extra etage

Archief

Begin deze maand is een start gemaakt met de uitbreiding van de behuizing van de NBVA in Tiel. “Ons gebouw is niet helemaal meegegroeid met onze activiteiten”, zegt hoofd Communicatie Joerie van Looij. “Wij zitten bijvoorbeeld echt te springen om meer spreekruimte.”

De NBVA heeft de afgelopen jaren vooral geïnvesteerd in de uitbreiding van het personeel. “Deze verbouwing is in feite een logisch vervolg daarop”, zegt Van Looij. ‘”Het bleek meermalen dat wij eigenlijk te weinig ontvangstruimte hadden. Als er twee belangrijke gesprekken tegelijkertijd waren, moest je allerlei creatieve oplossingen bedenken.”
Ontvangstruimte
De nieuwe behuizing zal vooral ruimte bieden om ledencommissies, kenniskamers en andere groepen te ontvangen.
De verwachting is dat de verbouwing in april 2007 zal zijn afgerond. Omdat de normale werkzaamheden gewoon moeten doorgaan, heeft de NBVA ‘even verderop’ in Tiel een ander pand gehuurd.

Reageer op dit artikel