nieuws

Kanen verantwoordelijk voor Interpolis Europa

Archief

Joop Kanen wordt verantwoordelijk voor de internationale verzekeringsactiviteiten van Interpolis. De Rabo-dochter streeft naar expansie in Europa.

Kanen, tevens directeur van Interpolis Leven Particulier, neemt de internationale taken over van Larry van der Schoor. De laatste is onlangs directeur geworden van de door Interpolis overgenomen arbodienst Commit Arbo.
Interpolis is op dit moment internationaal actief via Interpolis Luxemburg, Crédito Agrícola Vida in Portugal en via Argosz in Hongarije. De komende jaren wil de Rabo-dochter de bankassurantie-activiteiten in Europa flink uitbreiden. Zo is inmiddels, in samenwerking met twee lokale banken, een studie gestart naar het opzetten van een levenbedrijf in Polen.

Reageer op dit artikel