nieuws

Kamerbeek Groep uit op overname Christiaan Smit

Archief

De Kamerbeek Groep wil zich binnen enkele maanden versterken met Christiaan Smit Makelaars, die vestigingen heeft in Hilversum, Laren, en Huizen.

Na de overname zou Christiaan Smit Makelaars als zelfstandig kantoor (30 medewerkers) actief blijven in Hilversum, Laren, en Huizen. Haar dochterbedrijf Hilvest Beheer in Hilversum (31 medewerkers) wordt volledig geïntegreerd in Kamerbeek Vastgoed Groep.
Christiaan Smit Makelaars gaat nauw samenwerken met onder meer Kamerbeek Assurantiën.
Algemeen directeur drs C. Kamerbeek beschouwt de overname als een nieuwe stap naar een landelijke opererende organisatie voor geïntegreerde financiële dienstverlening op gebied van vastgoed, makelaardij, en pensioenen. “De bundeling van krachten met Christiaan Smit Makelaars is een zeer belangrijke stap voorwaarts, ook gezien de voortreffelijke reputatie en het hoge kwaliteitsniveau van het bedrijf.”

Reageer op dit artikel