nieuws

Jury beoordeelt pensioencursisten

Archief

Pensioencursisten van Akkermans & Partners Cognitief moeten naast een schriftelijk examen ook verschijnen voor een jury.

De pensioencursisten worden twintig minuten mondeling getoetst op hun kennis. Voor zowel het schriftelijk examen als de mondelinge toetsing ontvangen ze een cijfer. Het gemiddelde bepaalt het eindcijfer waarmee de cursist de opleiding afsluit.
Met de jurytoetsing speelt directeur Francisca Akkermans in op het feit dat het ministerie van Financiën nog altijd geen praktijkgerichte toetstermen in het kader van de WFD heeft afgegeven. “De kwaliteit van onze afgestudeerden zal hierdoor nog beter aantoonbaar zijn”, aldus Akkermans.
Daarnaast wordt door Cognitief een jaarlijkse studieprijs ingesteld voor cursisten die examen doen volgens de nieuwe normering.

Reageer op dit artikel