nieuws

Jubileumgift Coolen Expertise

Archief

Ter gelegenheid van het tienjarig bestaan heeft Coolen Expertise in Den Bosch een bedrag van 25 mille geschonken aan Stichting Kind en Brandwond. Deze stichting zet zich in voor jonge slachtoffertjes met brandwonden en organiseert dankzij vrijwilligers onder meer jaarlijks uiteenlopende activiteiten voor kinderen die door verbranding voor het leven zijn gestigmatiseerd. Zijn gift vindt directeur Anton Coolen “een zinniger jubileumbesteding dan een etentje met zakenrelaties en een uitstapje met het personeel”. Het expertisebureau telt zo’n dertig medewerkers en heeft zich ontwikkeld tot een belangrijke speler in de brandexpertisewereld.

Directeur Paymans overhandigt de ‘cheque’ aan mevrouw Van Unen, secretaris van het bestuur van de Stichting Kind en Brandwond. In het midden: Anton Coolen.

Reageer op dit artikel