nieuws

Jubileumfeest Klaverblad in trek bij intermediair

Archief

Het jubileumfeest van Klaverblad is erg in trek bij intermediair. De animo om het 150-jarig bestaan mee te vieren, is zo groot dat de onderlinge een derde feestdag moest bijboeken.

Klaverblad had aanvankelijk twee dagen gepland – 18 en 19 oktober – om een groot deel van haar bijna drieduizend tussenpersonen te kunnen uitnodigen voor de festiviteiten. “Beide dagen waren binnen in een mum van tijd volgeboekt, zodat we een derde dag, 20 oktober, erbij hebben moeten boeken”, aldus een woordvoerder van Klaverblad.
Op elke feestdag worden zo’n 850 tussenpersonen getrakteerd op een voorstelling, geënt op de vier jaargetijden, waarin op een ludieke manier wordt teruggekeken op 150 jaar Klaverblad. De voorstelling in theatergebouw ’t Spant in Bussum begint om 16.00 uur. Aansluitend volgt een dinerbuffet en een feestavond.
Het personeel van Klaverblad is begin mei naar Malta geweest. Zo’n vierhonderd medewerkers en hun aanhang waren vier dagen te gast op het eiland op kosten van de onderlinge.

Reageer op dit artikel