nieuws

Jubilerende De Hypotheker mede- organisator Nationale Budgetspel

Archief

De adviesketen De Hypotheker heeft ter gelegenheid van zijn 10-jarig bestaan een simulatiespel laten ontwikkelen, in samenwerking met onder meer het Nibud en het blad Libelle.

Deelnemers aan dit Nationale Budgetspel voeren een fictieve huishouding, waarin tal van financiële knopen moeten worden doorgehakt, variërend van dure aankopen tot ingrijpende financiële besluiten op het gebied van wonen, werken, gezin, en vrije tijd.
Het simulatiespel wordt gespeeld in negen wekelijkse rondes, waarvan één startronde en acht spelrondes die elk een periode van twee jaar beslaan. Het doel is de deelnemers te leren verstandiger om te gaan met geld, en tegelijkertijd een zo hoog mogelijk ‘geluksscore’ te behalen, de score die aangeeft hoe ‘gelukkig’ het gezin is met de genomen financiële besluiten.
De beste 20 deelnemers komen op 16 december a.s. uit in een ‘live’ finale in Gran Dorado Zandvoort. Voor de winnaars staan onder meer drie inbouwkeukens klaar.
De kosten voor deelname bedragen f 44,95 én circa f 2 aan telefoonkosten per week voor het doorbellen van financiële beslissingen aan de helpdesk: 06-904.904.45 (50 ct/min.). Deelnemers kunnen zich aanmelden tot uiterlijk 4 oktober bij de organisatie: Nationale Budgetspel, antwoordnummer 2667, 3400 ZD Montfoort. Telefoon: 06-300.808 (40 ct/min.).

Reageer op dit artikel