nieuws

Jubilerend Bruns ten Brink vernieuwt autopolis

Archief

Bruns ten Brink Assuradeuren uit Wormer bestaat binnenkort vijfenzestig jaar en grijpt deze gelegenheid aan om het autoproduct per 1 oktober op een aantal punten aan te passen voor zowel nieuwe verzekeringen als voor mutaties op bestaande polissen.

Zo wordt het maximale jaarkilometrage voor personenauto’s die vallen onder het gewone én het ambtenarentarief (per eerste hoofdvervaldatum) opgetrokken van 15.000 naar 20.000 km. Het oude 20.000 km tarief komt daarmee te vervallen. Verder worden twee extra inschalingstreden toegekend voor verzekerden die maximaal 10.000 km per jaar rijden en wordt de acceptatielimiet voor het bouwjaar bij beperkte cascodekking verhoogd van acht naar tien jaar. Voor tweede gezinsauto’s, ten slotte, neemt Bruns ten Brink de B/M-korting onder bepaalde voorwaarden over van de eerste verzekerde auto.
Donderdag 29 oktober is het bereiken van het 65-jarig jubileum met een kleine honderd relaties gevierd met een brandweersurvival in Fort Amstelhoek. Aansluitend volgt een driedaagse trip “naar een warm land” voor alle medewerkers van Bruns ten Brink. In verband hiermee is het kantoor op vrijdag 30 september de gehele dag gesloten.

Reageer op dit artikel