nieuws

Joint-venture Dela en RVS is levensvatbaar

Archief

Dela-RVS Uitvaart heeft in de eerste helft van dit jaar 7.700 natura-uitvaartverzekeringen verkocht. Dat betekent bijna een verdubbeling ten opzichte van dezelfde periode in 2003.

Een extra impuls wordt verwacht van het onlangs geïnstalleerde verkoopprogramma op de laptops van de achthonderd RVS-adviseurs. De joint-venture verwacht dit jaar 14.500 polissen te verkopen, tegen 11.500 vorig jaar. De portefeuille was eind vorig jaar 37.620 polissen groot.
Dela en RVS hebben een strategisch onderzoek laten uitvoeren naar de levensvatbaarheid van de joint-venture. De onderneming loste in de eerste drie verkoopjaren namelijk niet de verwachtingen in die beide zakenpartners hadden. Het rapport herbergt een positief advies. “We geloven nog steeds dat de kracht van beide merken goed is voor een verkoopbare combinatie”, aldus directielid Jon van Dijk.
Het resultaat van Dela-RVS was vorig jaar voor het eerst positief: e 0,1 (-0,3) mln.

Reageer op dit artikel