nieuws

John Pennink gaat branche adviseren

Archief

Voormalig NVA-directeur John Pennink werkt aan het opzetten van een eigen bureau voor interim-management en consultancy. Hij gaat zich met zijn adviespraktijk richten op de verzekeringsbranche.

“Tijdens de vijfentwintig jaar in de bedrijfstak, heb ik zo’n beetje aan alle kanten van de tafel gezeten. Eerst als hoofd van de afdeling Verzekeringen bij Financiën, vervolgens als directeur van Zurich Leven en tot slot bij de NVA”, licht de onlangs opgestapte NVA-directeur zijn besluit toe. “Het lijkt me bovendien aardig om te kijken hoe ik zelfstandig kan functioneren. Daarnaast heb ik sterk het idee dat er een markt is voor mijn adviezen.”
‘Pennink Interim-management en Consultancy’ is te bereiken in Huizen, tel. 035-524.13.72 of 06-534.91078.

Reageer op dit artikel