nieuws

John Hampsink ‘verzekert u niet rijk’

Archief

Directeur John Hampsink van Uveco start geen nieuwe verzekeringsactiviteit onder de naam ‘Verzeker u rijk’. Zijn naam stond weliswaar pontificaal op een website met deze naam, maar volgens Hampsink betreft dit een toevallig opgelaten proefballonnetje uit het verleden.

Bij de nieuwe inschrijvingen op de lijst van de Kamer van Koophandel valt plotseling de domeinnaam ‘Verzeker U Rijk’ op, met als contactpersoon J.G.M. Hampsink op. Compleet met adres en telefoonnummer.
In een telefonisch commentaar meldt Hampsink desgevraagd dat deze naam hem niets zegt. “Ik denk dat dit een van de domeinnamen is die ik in een ver verleden heb laten registreren. Ik doe daar niets meer mee. Het is bekend dat we een turbulente tijd achter de rug hebben bij Uveco. Op dit moment gaat het heel erg goed met het bedrijf, en ik heb helemaal geen behoefte aan nieuwe avonturen. Ik ben blij dat ik weer in rustiger vaarwater ben terechtgekomen.”
Naam weggegeven
Na even zoeken bleek het verre verleden van Hampsink toch niet zo ver te zijn. De site met domeinnamen meldde namelijk 26 juni 2006 als datum van registratie en laatste wijziging. “Ik weet ook niet hoe zoiets kan”, meldt Hampsink telefonisch. “Ik heb deze domeinnaam in elk geval vorige week weggegeven aan een kennis.”
Twee dagen later blijkt dat de site ‘Verzeker u rijk’ inderdaad uit de lucht is gehaald.

Reageer op dit artikel